آموزش در محل کار شماکارکنان رستوران و تالارها
آموزش کاست کنترل (کنترل هزینه)
آموزش کاست کنترل (کنترل هزینه)
این دوره در کجا کاربرد شغلی دارد:
- اشتغال در هتل ؛
- رستورانها و تالارها به عنوان مدیر بخش کاست کنترل ؛
- کمک حسابدار و پس از کسب تبحر و تسلط کاری و طی دوره های تکمیلی سمت مدیر تشریفات یا کاست کنترل در هتلها ؛
- رستورانها ؛ سازمانها ؛ ارگانها و نهادهای دولتی وخصوصی
هدف از آموزش دوره:
- آشنایی فراگیران با هر یک از بخشهای مختلف رده های مشاغل پذیرایی و میزبانی ؛
- انبارداری ؛
- محاسبه نرخ تمام شده و اعلام قیمت خدمات رستورانها و دیگر واحدهای پذیرایی.
چه موضوعاتی در دوره کاست کنترل آموزش داده می شود:
- انبارگردانی
- مباحث مالی انبار
- محاسبات مالی انواع منوها با قیمت تمام شده
- و بررسی کلی عملیات پذیرایی از مهمان می باشد.
- در این دوره بطور مفصل اطلاعات مربوط به:
- فرمول های تهیه دستورالعمل
- آنالیز قیمت های منو از صفر تا صد
- شناسایی منابع خرید
- اوزان استاندارد مواد غذایی
- نحوه خرید
- روش های خرید
- کنترل کیفی و کمی محصولات خریداری شده
- انبار و انبار داری
- روش های قیمت گذاری
- روش های چیدمان انبار
- استاندارد سازی شامل طبقه بندی محصولات و کاربرد محصولات
- ارائه سرویس شامل بررسی عملیات پذیرایی از میهمان
- بطور کلی آشنایی با محاسبات مالی کافه و رستوران می باشد و به صورت کامل و تخصصی مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.
پیش نیاز های شرکت در دوره چه مواردی هستند:
- دارا بودن حداقل مدرک تحصیلی دیپلم متوسطه ؛ علاقه مندی به مشاغل خدماتی و پذیرایی ؛
- خوشرویی و اعتماد به نفس ؛
- دارا بودن خلاقیت و ابتکار عمل ؛
- برخورداری از سلامت جسمی و روحی ؛
- روحیه خستگی ناپذیر ؛
- دارا بودن تناسب اندام و مشخصات فیزیکی قابل قبول ؛
- دارا بودن میزان تحصیلات مناسب جهت تصدی هر یک از سمتهای مرتبط .
توصیه ها : تسلط نسبی به کلیات حسابداری و نرم افزارهای حسابداری .