آموزش در محل کار شماکارکنان هتل ها
آموزش مدیریت آشپزخانه هتل ( کترینگ )
آموزش مدیریت آشپزخانه هتل ( کترینگ )
جایگاه شغلی :
- اشتغال در هتل ؛
- رستورانها و تالارها به عنوان سرپرست آشپزخانه و آشپزخانه های موسسات ؛سازمان ها ؛ ارگان ها ؛ شرکت های خصوصی و دولتی؛ مراکز آموزش عالی ؛
- و بیمارستان ها ؛
- اشتغال به امور پیمان کاری طبخ و توزیع غذا ؛ شرکت در مناقصه های مربوطه.
هدف دوره :
- آشنایی فراگیران با هر یک از بخشهای مختلف رده های مشاغل مربوط به غذا و نوشابه بویژه آشپزخانه ها ؛
- انبارداری ؛
- محاسبه نرخ تمام شده و اعلام قیمت خدمات غذا و نوشابه.
محتوای دوره :
- تاریخچه هتل؛ سازمان هتل های بین المللی .
- مهارت های فردی و ارتباطی ؛ آداب معاشرت و الگوهای رفتاری.
- آشنایی با صنعت گردشگری.
- اصول مدیریت آشپزخانه( کترینگ)
- شناخت ویژگی های انواع مواد غذایی و نوشیدنی ها.
- عملیات تهیه و تولید غذا.
- استاندارد لوازم؛تاسیسات؛تجهیزات و طراحی فضای داخلی آشپزخانه ( کترینگ )
- نگهداری و بهداشت مواد غذایی( انبار ها؛ سردخانه و …) 9- ایمنی؛ بهداشت و پیشگیری از حوادث.
- کنترل هزینه ها
- بازدید از آشپزخانه
الزامات یا پیش نیازها :
- دارا بودن حداقل مدرک تحصیلی دیپلم متوسطه ؛ علاقه مندی به مشاغل خدماتی و پذیرایی در هر بخش و هر رده ای ؛
- خوشرویی و اعتماد به نفس ؛
- دارا بودن خلاقیت و ابتکار عمل ؛
- برخورداری از سلامت جسمی و روحی ؛
- روحیه خستگی ناپذیر ؛
- دارا بودن تناسب اندام و مشخصات فیزیکی قابل قبول ؛
- دارا بودن میزان تحصیلات مناسب جهت تصدی هر یک از سمتهای مرتبط .
توصیه ها : تساط کامل به آشپزی و شناخت کامل غذا ها و نوشیدنی ها ؛ پیش غذا ها و … توصیه می شود .
نوع گواهی نامه صادره : گواهی نامه سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور