20 گام کاربردی برای پذیرایی حرفه ای آبدارچیان و مهمانداران اداری
20 گام کاربردی برای پذیرایی حرفه ای آبدارچیان و مهمانداران اداری)
پذیرایی رسمی خوب و فوق العاده آبدارچیان و کارکنان خدمات اداری باید استانداردهای لازم را یاد بگیرند و آگاهی خود را از توسط آموزش ارتقاء دهند.
برای این منظورگروه آموزشی مهارت گستر نوشیجان جهت توسعه منابع انسانی، آموزش های کاربردی خود را در سراسر ایران برای ارگانها و سازمان ها بصورت خصوصی در محل آنان و یا بصورت عمومی در محل موسسه برگزار می نماید.
قبل از بیان گام به گام مطالب و دستوالعمل اجرایی به این نکته اشاره می کنیم که این توضیحات برای پذیرایی سالن ها کنفرانس و اتاق جلسات، اتاق مدیریت مجموعه، اتاق کارکنان جهت پذیرایی چای، آب و سایر نوشیدنی ها کاربرد دارد. (نحوه پذیرایی چای و نسکافه را مطالعه کنید)
برای انجام یک پذیرایی رسمی از آبدارخانه تا محل پذیرایی باید نکات ذیل را انجام دهیم.
گام اول پذیرایی حرفه ای: اطمینان از تمیز بودن ظروف مخصوص پذیرایی(سینی-قندان -فنجان -لیوان و…)
گام دوم پذیرایی رسمی: یکسان و ست بودن ظروف از لحاظ طرح، اندازه و شکل و…
گام سوم پذیرایی رسمی: سالم بودن ظروف
گام چهارم : ریختن چای در فنجان ها به میزان مناسب
گام پنجم: استفاده از دستمال کاغذی و قاشق چای خوری طبق آموزش حضوری
گام ششم پذیرایی حرفه ای: خشک بودن ظروف قبل از پذیرایی
گام هفتم پذیرایی رسمی: پوشیدن دستکش نخی
گام هشتم پذیرایی رسمی: نگاه کردن به آینه موجود در آبدارخانه (برابر چک لیست طراحی شده موسسه)
گام نهم : نگهداری صحیح سینی و حمل چای و سایر نوشیدنی ها برای پذیرایی
گام دهم پذیرایی رسمی: ورود به موقع به اتاق جلسات و انجام آداب معاشرت لازم در ورود
گام یازدهم پذیرایی حرفه ای: توجه به تقدم و تأخر پذیرایی در جلسات داخلی
گام دوازدهم پذیرایی حرفه ای: توجه به تقدم و تأخر پذیرایی در جلساتی که مهمان از بیرون شرکت و یا سازمان وجود داشته باشد
گام سیزدهم پذیرایی حرفه ای: قرار گرفتن در مکان مناسب برای پذیرایی از حاضران جلسات و یا مهمانان اداری
گام چهاردهم :توانایی پذیرایی از افراد در اشکال مختلف میزها و مبل های اداری و شرکتی
گام پانزدهم پذیرایی حرفه ای: توجه به افرادی که دیرتر وارد جلسه شده اند
گام شانزدهم: در پذیرایی کمترین صدا و تردد را داشته باشیم
گام هفدهم : تعارف و گرداندن میوه و گاهی شکلات در اتاق جلسات و اتاق مدیریت
گام هجدهم پذیرایی رسمی : برگشت به موقع جهت جمع آوری ظروف
گام نوزدهم :در صورتی که زمان برگزاری جلسات یکساعت یا بیشتر باشد، تدابیر لازم برای پذیرایی دوم و سوم در نظر گرفته شود
گام بیستم : در دسترس بودن جهت دستورات احتمالی
برای دیدن رئوس مطالب آموش فنون پذیرایی و تشریفات اداری اینجا کلیک کنید