آموزش صفر تا صد میوه آرایی و حکاکی روی میوه
میوه آرایی: یادگیری هر هنری در زندگی خالی از لطف نیست و با توجه به اینکه کشور ایران دارای فرهنگ کهن می باشد و هنوز هم بسیاری از مراسم در ایران زنده و پابرجا هستند یادگیری هنر میوه آرایی و حکاکی روی میوه می تواند زیبایی مراسم شما را چند برابر کرده و میز و سفره ها را چشم نواز نماید.
مراسمی که در آنها میوه آرایی نیاز هست عبارتند است:
- سفره عقده
- عیدی بردن برای نوعروس در عید نوروز
- شب یلدا
- حنابندان
- جشن نامزدی
- و….
هدف از دوره:
آشنایی با اصول چیدمان و تزیین میزهای میهمانی و مجالس گوناگون و ابداع خلاقیتهای جدید
چه کسانی در این دوره شرکت میکنند:
- سرآشپزان
- کمک آشپزها
- کارکنان بخش ضیافت و چیدمان هتلها و تالارهای پذیرایی
- مسئولین تهیه سالادها در هتلها و تالارها
- نیروهای خدمات پذیرایی
- کلیه افراد علاقمند به یادگیری یک هنر کاربردی
محتوای دوره:
- آشنایی با اصول تزیین و آرایش انواع میوهها
- اصول استفاده از ابزار میوه آرایی و حکاکی
- چیدمان و تزیین سبدهای مناسب
- ایجاد اشکال زیبا توسط میوه
- حکاکی روی میوههای ریز و درشت
مدت زمان دوره:
طول دوره سه جلسه و جمعاً ۱۵ ساعت میباشد
الزامات و پیش نیازها:
ابزار اولیه جهت حکاکی که در صورت نیاز هنرجو، آموزشگاه تهیه میکند
توصیهها:
گذراندن این کلیه رشتههای مرتبط با غذا و آشپزی هتل داری و عزیزان علاقمند توصیه میشود
مدرس دوره:
استاد مهدی رحیمی