ایمنی در رستوران (پاورپوینت)

40.000 تومان

تعداد 60 اسلاید در حوزه ایمنی و بهداشت

کاربردی جهت ارائه و تدریس



221

تعداد دانلود

133

رضایت اعضا

88

پیشنهاد شده



ایمنی در رستوران برنامه‌های ایمنی و بهداشت حرفه‌ای یک‌راه مؤثر برای جلوگیری از آسیب‌های محل کار و بیماری‌ها و روشی برای کاهش هزینه‌های کسب‌وکار است. چنین برنامه‌های به کارفرمایان در افزایش بهره‌وری و افزایش کیفیت خدمات کمک کرده . باعث کاهش هزینه‌های پنهان مانند از دست دادن بهره‌وری، از دست رفتن زمان و هزینه برای استخدام و آموزش، ، هزینه‌های تعمیر و نگهداری تجهیزات، کاهش روحیه کارکنان و درنهایت زیرسوال رفتن وجه رستوران می‌شود.

در این مطلب به 10 راهنمای ایمنی رستوران برای کارکنان می‌پردازیم.

راهنمای ایمنی کارکنان رستوران

1-ایمنی تجهیزات رستوران

دستورالعمل سازندگان تجهیزات  را بررسی کنید و از تمام ابزارهای حفاظتی ایمنی برای دستگاه‌ها با قطعات تیز و خطرناک استفاده کنید.

2-شستن مداوم دست‌ها

دست‌ها آلوده یکی از مهم‌ترین و حساس‌ترین راه‌های انتقال میکرب و انگل  به غذا است . قبل و بعد از تهیه غذا، ظروف، و تجهیزات، دست‌ها را کاملاً با آب گرم صابون  بشویید. اطمینان حاصل کنید که سرویس‌های بهداشتی به‌درستی در تمام مناطق در دسترس هستند.

ایمنی در رستوران

3-مواظب سرخوردن باشید و ایمنی در رستوران

سرخوردن و لیز خوردن یکی از حوادث رایج در محیط رستوران است.پس از هر بار نظافت و شستشو ، بلافاصله کف زمین را خشک‌کنید و از خیس و روغنی  نبودن کف رستوران اطمینان حاصل کنید. کفش‌های مقاوم در برابر لغزش را برای کارکنان خود در نظر بگیرید تا آسیب‌های ناشی از لغزش روی کف را به حداقل برسد

4-وضعیت ظاهری مناسب

علاوه بر کفش‌های مقاوم در برابر لغزش،کارکنان باید لباس کاری تمیز و استاندارد استفاده نمایید .از موارد دیگر در وضعیت ظاهری مناسب مدل‌های کوتاه مو ، استفاده از  دستکش‌های پلاستیکی و پیش‌بند است. که این موارد باعث جلوگیری انتقال میکرب به مواد غذایی و تجهیزات می‌شود.

5-حفظ بهداشت فردی کارکنان

بهداشت فردی کارکنان نقش مهمی در ایمنی و سلامت رستوران دارد.باید در محیط رستوران و مخصوصاً در محل‌های آماده‌سازی غذا از سیگار کشیدن،عطسه کردن،سرفه کردن جلوگیری شود .کارکنان بیمار را دور از محل رستوران نگاه‌دارید.

6-مراقب سوختگی باشید 

سوختگی از سطوح داغ ،آب جوش ،روغن،غذا از حوادث رایج در محیط آشپزخانه رستوران است.بنابراین سعی کنید کلیه  مواد پیشگیری و احتیاط را در محیط آشپزخانه در نظریگی‌اید.از دستکش‌های مخصوص برای کار با اجاق ،فر و تنور استفاده کنید.و کارکنان را از موضوعات ایمنی آگاه کنید

7-احتیاط در مورداستفاده از سطوح تیز

چاقو، قطعات ماشین، تجهیزات و شیشه‌های شکسته می‌تواند لبه‌های تیز داشته باشد. استفاده از دستکش‌های مقاوم در برابر برش در هنگام دست زدن به اشیای تیز بسیار مهم  است.

8-گرفتگی و کشش عضلات کارکنان

آموزش روش‌های مناسب بلند کردن و جابجایی بار به کارکنان برای از جلوگیری از صدمات ناشی از فشار یا تکرار حرکات.ارزیابی  ارگونومی درست در محیط رستوران می‌تواند این خطرات را کاهش دهد.

9-مواد شیمیایی خطرناک

برچسب‌ها و دستورالعمل‌های ایمنی هر مواد شیمیایی را به‌دقت مطالعه و با نحوه کار آن آشنا شوید.مواد شیمیایی خطرناک را در محیطی امن و مطمئن نگهداری کنید.و کارکنان از مواد استفاده آن آگاه سازید

10-آمادگی برای شرایط اضطرار

ایمنی در رستوران و اجرای طرح عملیاتی برای حوادث، بلایای طبیعی، آتش‌سوزی، شرایط خشونت‌آمیز و موارد اضطراری دیگر که ممکن است در محل  رستوران رخ دهد. برنامه‌ریزی مانورها و آموزش اقدام لازم به‌تمامی کارکنان از دیگر موارد ایمنی است.

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “ایمنی در رستوران (پاورپوینت)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا