تعداد 60 اسلاید در حوزه ایمنی و بهداشت
کاربردی جهت ارائه و تدریس
40.000 تومان
تعداد 60 اسلاید در حوزه ایمنی و بهداشت
کاربردی جهت ارائه و تدریس
تعداد دانلود
رضایت اعضا
پیشنهاد شده
ایمنی در رستوران برنامههای ایمنی و بهداشت حرفهای یکراه مؤثر برای جلوگیری از آسیبهای محل کار و بیماریها و روشی برای کاهش هزینههای کسبوکار است. چنین برنامههای به کارفرمایان در افزایش بهرهوری و افزایش کیفیت خدمات کمک کرده . باعث کاهش هزینههای پنهان مانند از دست دادن بهرهوری، از دست رفتن زمان و هزینه برای استخدام و آموزش، ، هزینههای تعمیر و نگهداری تجهیزات، کاهش روحیه کارکنان و درنهایت زیرسوال رفتن وجه رستوران میشود.
در این مطلب به 10 راهنمای ایمنی رستوران برای کارکنان میپردازیم.
راهنمای ایمنی کارکنان رستوران
1-ایمنی تجهیزات رستوران
دستورالعمل سازندگان تجهیزات را بررسی کنید و از تمام ابزارهای حفاظتی ایمنی برای دستگاهها با قطعات تیز و خطرناک استفاده کنید.
2-شستن مداوم دستها
دستها آلوده یکی از مهمترین و حساسترین راههای انتقال میکرب و انگل به غذا است . قبل و بعد از تهیه غذا، ظروف، و تجهیزات، دستها را کاملاً با آب گرم صابون بشویید. اطمینان حاصل کنید که سرویسهای بهداشتی بهدرستی در تمام مناطق در دسترس هستند.
3-مواظب سرخوردن باشید و ایمنی در رستوران
سرخوردن و لیز خوردن یکی از حوادث رایج در محیط رستوران است.پس از هر بار نظافت و شستشو ، بلافاصله کف زمین را خشککنید و از خیس و روغنی نبودن کف رستوران اطمینان حاصل کنید. کفشهای مقاوم در برابر لغزش را برای کارکنان خود در نظر بگیرید تا آسیبهای ناشی از لغزش روی کف را به حداقل برسد
4-وضعیت ظاهری مناسب
علاوه بر کفشهای مقاوم در برابر لغزش،کارکنان باید لباس کاری تمیز و استاندارد استفاده نمایید .از موارد دیگر در وضعیت ظاهری مناسب مدلهای کوتاه مو ، استفاده از دستکشهای پلاستیکی و پیشبند است. که این موارد باعث جلوگیری انتقال میکرب به مواد غذایی و تجهیزات میشود.
5-حفظ بهداشت فردی کارکنان
بهداشت فردی کارکنان نقش مهمی در ایمنی و سلامت رستوران دارد.باید در محیط رستوران و مخصوصاً در محلهای آمادهسازی غذا از سیگار کشیدن،عطسه کردن،سرفه کردن جلوگیری شود .کارکنان بیمار را دور از محل رستوران نگاهدارید.
6-مراقب سوختگی باشید
سوختگی از سطوح داغ ،آب جوش ،روغن،غذا از حوادث رایج در محیط آشپزخانه رستوران است.بنابراین سعی کنید کلیه مواد پیشگیری و احتیاط را در محیط آشپزخانه در نظریگیاید.از دستکشهای مخصوص برای کار با اجاق ،فر و تنور استفاده کنید.و کارکنان را از موضوعات ایمنی آگاه کنید
7-احتیاط در مورداستفاده از سطوح تیز
چاقو، قطعات ماشین، تجهیزات و شیشههای شکسته میتواند لبههای تیز داشته باشد. استفاده از دستکشهای مقاوم در برابر برش در هنگام دست زدن به اشیای تیز بسیار مهم است.
8-گرفتگی و کشش عضلات کارکنان
آموزش روشهای مناسب بلند کردن و جابجایی بار به کارکنان برای از جلوگیری از صدمات ناشی از فشار یا تکرار حرکات.ارزیابی ارگونومی درست در محیط رستوران میتواند این خطرات را کاهش دهد.
9-مواد شیمیایی خطرناک
برچسبها و دستورالعملهای ایمنی هر مواد شیمیایی را بهدقت مطالعه و با نحوه کار آن آشنا شوید.مواد شیمیایی خطرناک را در محیطی امن و مطمئن نگهداری کنید.و کارکنان از مواد استفاده آن آگاه سازید
10-آمادگی برای شرایط اضطرار
ایمنی در رستوران و اجرای طرح عملیاتی برای حوادث، بلایای طبیعی، آتشسوزی، شرایط خشونتآمیز و موارد اضطراری دیگر که ممکن است در محل رستوران رخ دهد. برنامهریزی مانورها و آموزش اقدام لازم بهتمامی کارکنان از دیگر موارد ایمنی است.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.