سخنرانی و فن بیانکسب و کار

دوره فن بیان و سخنوری

5/5 - (1 امتیاز)

دوره فن بیان و سخنوری: داشتن فن بیان خوب مهارتی است که می تواند در تمامی لحظه های زندگی، شما را یاری کند. برای مثال در به دست آوردن شغلی ایده آل، ارتباط خوب با دیگران، محل کار با همکاران و در کسب و کار می تواند کمک کننده باشد. شاید برایتان عجیب باشد ولی هنوز هم عده ای هستند که به دلیل قرار نگرفتن در اجتماع و یا مشکلات رفتاری، در انتقال مفهوم و منظور خود به دیگران دچار مشکل می شوند.

شرکت در دوره فن بیان در موسسه ای معتبر، یکی از موثر ترین راه های است که مهارت خوب صحبت کردن و سخنوری را بهبود می بخشد. یکی از دلایلی که آموزش فن بیان را پر رنگ و برجسته می کند، این است که شما به عنوان مدیر یا کارمند ممکن است مطلبی را بد بیان کنید و نتوانید محصول خود را به درستی عرضه کنید، از این رو یک قرار داد مهم کاری را از دست می دهید و یا شرکت تان از سود بی بهره می ماند. 

مهارت های فن بیان به فرد در برقراری ارتباطات مهم در جامعه کمک می کند. با تمرین سخنوری، یاد می گیرید که چگونه یک پیام را برای هر نوع مخاطب آماده کنید. همچنین اگر اعتماد به نفس پایین شما و نداشتن فن بیان مناسب، باعث شود که فرصت هایتان را از دست بدهید و نتوانید خودتان و استعدادتان را به خوبی نمایش دهید، احساس ناراحتی و سرخوردگی خواهید کرد. 

پیشنهاد می‌کنیم ببینید  كتاب رايگان صوتي هفت چالش ارتباط با نگاهي به كوچيگ

آموزش فن بیان به شما کمک می کند تا بتوانید روابط اجتماعی خوبی داشته باشید، به خوبی در بحث ها و سخنرانی ها شرکت کنید، انسان موثر و تاثیر گذاری باشید و قدرت متقاعد کردن و همراه سازی دیگران را با خودتان داشته باشید.

فن بیان و سخنوری، جادوی ارتباطی شما

فن بیان یکی از تکنیک هایی است که می تواند در بهبود مهارت های اجتماعی، کمک کننده باشد. برای مثال تصور کنید که به جمعی دعوت شده اید و از شما در خواست شده است تا در این مکان، سخنرانی کنید. اینجاست که مهارت فن بیان به درد تان می خورد زیرا ممکن است زمان کافی برای ارائه منظم مطالب نداشته باشید، فقط کافی است از مهارت سخنوری خود استفاده کنید. با داشتن این مهارت، برخی امتیازات را تجربه می کنید که عبارتند از:

•    احساس تفاوت در زندگی شخصی و اجتماعی
•    افزایش اعتماد به نفس
•    توانایی متقاعد کردن و هدایت دیگران

تقویت هوش کلامی دردوره فن بیان و سخنوری

همان طور که با تقویت عضلات بدنمان موجب عملکرد بهتر کارهای فیزیکی مان می شویم یا با انجام دادن تمرینات ساده ریاضی یا حل جدول باعث فعال بودن ذهنمان می شویم، برای تقویت هوش کلامی و صحبت کردن هم می بایست یکسری از کارها و تمرینات را انجام دهیم. در واقع ، قبل از اینکه ما بخواهیم تکنیکی در مورد سخنرانی یا مذاکره بدانیم، یا بخواهیم لحن یا تُن صدای خودمان را تنظیم کنیم، می بایست هوش کلامی خودمان را تقویت کنیم.
ما با تقویت هوش کلامی است که می توانیم در هر موقعیتی خوب ظاهر شویم و صحبت های عالی و حرفه ای را انجام دهیم. بسیار پیش آمده که علی رغم دانش بسیار خوبی که داریم، در برخی صحبت ها دچار اختلال در ارائه میشویم و حتی مطالبی را فراموش میکنیم. خوشبختانه با تقویت هوش کلامی این موارد به سادگی مرتفع میشود

پیشنهاد می‌کنیم ببینید  ارتباط موثر در كوچينگ

سرفصل های دوره فن بیان و سخنوری

• شناسایی و رفع نقاط ضعف و قوت بیان خود
• مهارت های کلامی و تقویت حنجره
• آشنایی با مهارت های ارتباطی موثر
• رفع خجولی در صحبت کردن
• زبان بدن در سخنرانی
• روش های غلبه بر ترس و استرس
• مهارت نوشتن متن سخنرانی حرفه ای
• روش های تمرین کردن و آمادگی برای سخنرانی
• تفاوت بین صحبت کردن و سخنرانی
• مدیریت جلسات کوچک در محل کار

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا