آموزش غیر حضوری مدیریت پذیرایی و رستوران

مدیر رستوران یکی از استانداردهای سازمان فنی و حرفه ای است که در رستوران های هتل ها و رستوران های مستقل جهت بهبود روند کار و گردش کار صحیح و همچنین مدیریت منابع انسانی کاربرد دارد.

مدرس دوره

گروه آموزشی مهارت گستر نوشیجان نویسنده

اطلاعات دوره

سطح دشواری: پیشرفته

دسته‌بندی‌ها:

آموزش غیر حضوری مدیریت پذیرایی و رستوران

2.250.000 تومان

محتویات دوره

1برقراري ارتباط با مدیریت غذا و نوشیدني
2 ارائه خط و مشي كاري و برنامه ریزي جلسات هفتگي غذا و نوشیدني
3 بازرسي و كنترل چك لیست و ارائه آن به دفتر غذا و نوشیدني
4 برنامه ریزي برآورد مواد مصرفي و تنظیم لیست هاي مربوطه
5 ایجاد هماهنگي با واحدهاي ذیربط از نظر نظافت و بهداشت
6 كنترل ایمني و بهداشت فردي و عمومي
7 كنترل كیفیت مواد غذایي
8 تهیه گزارش تعمیرات و ارائه آن به واحد فني
9 اجراي انواع منوهاي غذایي

54

تعداد دانشجویان دوره

38

رضایت اعضا

16

پیشنهاد شده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا