آموزش در محل کار شماکارکنان رستوران و تالارها
دوره تخصصی قصابی
دوره تخصصی قصابی
دوره تخصصی قصابی و تخته کاری از دوره هایی هست که فقط به درخواست رستوران ها و یا هتل ها در محل کار افراد آموزش داده می شود که شامل برش، قطعه کاری و تخته کاری چهارپایان ، آبزیان و ماکیان است.
دراین دوره چه مطالبی آموزش داده می شود
- آموزش برش لاشه ها به چهار قسمت اصلی
- آموزش تشخیص کیفی مواد پروتئینی
- آموزش برش و خرد کردن گوشت و مرغ و ماهی و میگو
- آموزش مرینیت کردن کلیه مواد پروتئینی
- آموزش کار کردن صحیص با چاقو
- آموزش اوزان استاندارد مواد پروتئینی
- آموزش علائم فساد در محصولات پروتئینی
- آموزش جدا سازی بافت چربی و دنده ها
آموزش کل دوره در ۳ جلسه به مدت ۱۲ ساعت میباشد.
جهت افزایش اطلات تئوری خوری خود می توانید کتاب هنر قصابی (آماده سازی گوشت برای آشپزخانه و رستوران) را مطالعه نمایید