اهمیت آموزش نیروهای خدمات-پیشخدمت اداری (آبدارچیان و نظافتچیان)
اهمیت آموزش نیروهای خدماتی:
امروزه دغدغه بسیاری از مدیران شرکت ها و یا سرپرستان داشتن منابع انسانی با تجربه و موثر می باشد. تا در زمان انجام امور محوله بدون هیچ کم و کاستی و بدرستی وظایف خود را انجام دهند.در این میان کارکنان خدماتی بدلیل اینکه ویترین و پیشانی هر سازمانی به حساب می آیند باید از کارایی بهتری برخوردار باشند.
زیرا اولین قضاوت ها در ورود مهمانان و ارباب رجوع از نظم و بی نظمی مکان انجام می گیرد. حال با توجه به اینکه کارکنان خدماتی می توانند نشان دهنده زشتی و زیبایی یک مکان باشند نیازمند تجربه و آموزش تخصصی هستند در این خصوص، گروه آموزشی مهارت گستر نوشیجان سوالاتی را طراحی و در دسترس شما عزیزان قرار داده تا ابتدا خود سنجی نموده و با این سنجش میزان مهارت و عدم مهارت خود را ارزیابی نمایید.
در صورتی که پرسنل خدماتی (آبدارچیان و نظافتچیان) قادر به پاسخ گویی به سوالات هستند، در انجام امور توانا بوده در غیر این صورت نیاز به آموزش برای آنان واجب و ضروری می باشد.
کلیه موارد و سوالات ذیل در دوره فنون پذیرایی و تشریفات توسط مدرسان گروه آموزشی مهارت گستر نوشیجان پاسخ داده می شود.
- چرا نیروهای پذیرایی کننده نباید از لباس آستین کوتاه استفاده نمایند و یا اینکه آستین خود را بالا بزنند.؟
- آیا درهنگام ورود به جلسات ملزم به در زدن یا سلام کردن هستیم؟
- دست دادن وظیفه سمت بالاتر است یا سمت پایین تر؟
- لیوان های دسته دار را بیشتر در کجا استفاده می کنند؟
- چه تفاوتی بین چیدمان میز جلسه و میز ناهار وجود دارد؟
- وقتی وارد اتاق جلسات می شویم چه در زمان جلسات داخلی و یا جلسات خارجی اولویت پذیرایی با چه کسانی است؟
- چه عواملی باعث کدر شدن رنگ چای می شود؟
- چکار کنیم که روی فنجان یا قوری لایه ای شبیه به چربی جمع نشود؟
- چکار کنیم که چای ما کف نکند؟
- آیا تفاوت دم کردن چای سبز و سیاه را می دانید؟
- آیا می دامید مقدار استاندارد چای در فنجان چقدر است؟
- چه تفاوتی بین چیدمان میز جلسه گروهی و یا انفرادی وجود دارد؟
- کدام رفتار آبدارچیان در زمان پذیرایی باعث ناراحتی دیگران می شود؟
-
آیا می دانید در یک جلسه یک ساعته چند بار باید پذیرایی کرد؟
- آیا می دانید از چه استانداردی برای آراستگی محیط آبدارخانه استفاده می کنیم؟
- چطور می توانیم در انجام امور خدماتی خلاق باشیم؟
- دلایل اهیمت یونیفرم (پوشش کارکنان)چیست؟
- آیا می دانید چه میوه ای برای جلسات خارجی ممنوع بوده که برای ایرانیان مرسوم است؟
- آیا طرز چیدمان میوه در بشقاب و یا دیس را می دانیم؟
- آیا می دانید چرا تی های نخی معمولا بد بو می شود؟
- آگر د رمحیط شرکت یا اداره لکه ای با جوهر نمک پاک نشود از چه پاک کننده ای باید استفاده کرد؟
- اگر بخواهیم جای چسب را از روی شیشه یا دیوار پاک کنیم از چه ماده ای استفاده می کنیم؟
- چه خطراتی نیروها ی نظافت چی را در محیط کار و در انجام امور تهدید می کند؟
رزومه گروه آموزشی مهارت گستر نوشیجان را از اینجا دریافت نمایید.
منبع: سایت جامع هتلداری و گردشگری