آموزش در محل کار شماکارکنان رستوران و تالارها
آموزش مدیریت و سالن داری تالار های پذیرایی
آموزش مدیریت و سالن داری تالار های پذیرایی
این دوره آموزشی بصورت خصوصی در محل تالار شما و یا دوره های عمومی در موسسه خدمات هتلداری و گردشگری مهارت گستر نوشیجان برگزار می گردد.
هدف از برگزاری این دوره
این آموزش جهت انجام صحیح امور محوله و برگزاری هرچه بهتر کلیه مراسمی که به تالار های پذیرایی ارجاع میگردد. و همچنین کمک به مشتریان تا در انتخاب تالار پذیرایی اطمینان خاطر بیشتری داشته باشند.
چه کسانی در این دوره شرکت می کنند
این دوره مخصوص کلیه کارکنان تالارها-سالن دارها و حتی مدیران تالار ها و کلیه افرادی است که علاقمند به تاسیس و یا داشتن شغل تالار داری هستند.
چه مواردی در دوره آموزش مدیریت و سالن داری تالار های پذیرایی آموزش داده می شود
- آداب معاشرت و الگوهای رفتاری
- مشتری مداری و رعایت ارتباط با مشتری
- بهداشت فردی و عمومی
- آماده سازی تالار (میز و صندلی ، استیج ، پرده ها و…)
- چیدن میزها (بشقاب و کارد و چنگال میوه خوری ، آب معدنیفغ شیرینی و میوه ها و میزان صحیح هر یک)
- شارژ میوه و شیرینی و آب معدنی سالن
- چیدن میز غذا ( بوفه – سلف سرویس و ایستاده بصورت وارمری و تغییر ترکیبات هر یک زمانی که غذا بک دو و سه غذایی باشد
- چیدن میز نوشیدنی و دسر
- نظافت ظروف ، جمع آوری و نظافت محیط تالار
جهت دریافت دو نمونه قرار داد حقوقی با مشتری تالار های پذیرایی از اینجا اقدام نمایید
در پایان دیدن این فیلم آموزشی را به شما پیشنهاد میکنم