آموزش هتلینگ بیمارستان-توزیع غذا بیمارستان
آموزش هتلینگ بیمارستان-توزیع غذا بیمارستان
باتوجه به شباهت هتل به بیمارستان (پذیرش – اتاق خواب – رستوران – رخشورخانه) و ارائه خدمات به مراجعه کنندگان هر دو، با این تفاوت که مراجعه کنندگان هتل بعنوان مسافر برای تفریح و اهداف مشابه آمده اند اما مراجعه کنندگان بیمارستان اغلب به دلیل مشکلات و بیماریهای شایع به بیمارستان مراجعه می نمایند. لذا آموزش منابع انسانی بیمارستانی در اولویت بالاتر و کارکنان دارای وظیفه مشکل تری می باشد.
نیاز به امکانات و تجهیزات و نیروی انسانی آموزش دیده و آماده به کار از طرف مراکزی که مسئول ارائه خدمات می باشند بسیار احساس می شود. هتلینگ بیمارستان دوره جدیدی در آموزش های تشریفاتی می باشد، که مورد توجه بسیاری از مدیران بیمارستان هایی که سعی در جذب گردشگران متقاضی سلامت هستند قرار گرفته است.
در این دوره آموزش های ذیل ارائه میگردد:
- آموزش کارشناسان تغذیه
- آموزش کارکنان توزیع غذا
- آموزش نیروهای خدماتی و نظافتچی
- آموزش پذیرش بیمارستان
موارد آموزشی:
- الگوهای رفتاری و آداب معاشرت کارکنان بیمارستان با یکدیگر و رفتار کارکنان بیمارستانی با بیمار و همراه بیمار
- بهداشت فردی و تاثیر آن بر بهداشت عمومی
- چگونگی توزیع غذا
- چگونگی رفتار بیمار یاران
- روابط با مشتری و مشتری مداری
موسسه آموزش هتلداری و گردشگری مهارت گستر نوشیجان مجری آموزش های خاص بعنوان اولین موسسه در آموزش دوره هتلینگ بیمارستانی آمادگی خود را جهت عقد قرارداد با کلیه بیمارستان های کشور اعلام میدارد.