طریقه چیدن میوه در جلسات اداری
طریقه چیدن میوه در جلسات اداری
در برخی از شرکتها و سازمانهای دولتی و خصوصی،در مبحث فنون پذیرایی و تشریفات از میوه به عنوان یکی از خوراکیها در کنار نوشیدنیهای گرم و همچنین بسکوئیت و کیک استفادهای میشود .
نکات مهم در طریقه چیدن میوه در جلسات اداری ا به شرح ذیل میباشد :
1-همیشه میوه در مقابل افراد با فاصله ۳۰ سانتیمتر از لبه میز قرار میگیرد و باید آب و چای را با فاصله مناسب در کنار آن قرار دهیم .
2- میوه را میتوانیم به صورت برش خورده و یا درسته بچینیم .
3- اگر میوه ای را مثل پرتقال و یا موز برچسب داشته باشد باید برچسب آن را جدا نمائیم
4- به هیچ وجه از خیار برای میهمانان خارجی و بینالمللی استفاده نکنید .
5- سیب را بعد شستن توسط دستمالهای تمیز خشک و براق نمایید. چوب سیب را حتما جدا نموده و همان قسمت را توسط دستمال تمیز کنید .
6- اگر از انگور به عنوان میوه فصل استفاده میکنید آن را به بخشهای کوچکتر تقسیم نمایید .در شستن انگور دقت کافی به خرج دهید، زیرا ممکن است تار عنکبوت و یا مو در میان خوشه انگور وجود داشته باشد، که از دید ما پنهان بماند .
7 – در صورتی که از گیلاس و یا توت فرنگی استفاده میکنیم نیاز نیست چوب گیلاس و یا بر گ توت فرنگی را از آن جدا نماید.
8- میتوانیم از میوههای درشت مانند هندوانه و خربزه نیز به صورت برش خورده درچیدمان میوه استفاده کنید، که البته در دورههای حضوری گروه آموزشی مهارت گستر نوشیجان به صورت عملی آموزش برش میوه ه ها انجام میگیرد .
مهم :
قرار دادن کارد و چنگال میوهخوری برای تمامی میوه ها لازم و ضروری است .اگر چیدمان میوه به صورت گروهی و در میوهخوری انجام گیرد باید روی آن را توسط سلفون بپوشانید.
نکته پایانی طریقه چیدن میوه در جلسات اداری
در پایان سوالی مطرح میشود به نظر شما چیدمان میوه به صورت انفرادی تشریفاتی است و یا به صورت گروهی و در ظرف میوهخوری ؟
گروه آموزشی مهارت گستر نوشیجان سعی نموده به کوچکترین موارد در آموزش نیروهای خدماتی اداری و شرکتی توجه نماید تا شرکت کنندگان دوره در پایان آموزش بتواند، شرح وظایف خطوط را به درستی انجام دهند شما میتوانید از طریق ارتباط با ما و یا تلفنهای موجود در سایت ارتباط برقرار نموده و به صورت رایگان از گروه آموزشی مهارت گستر نوشیجان مشاوره دریافت نماید .
رزومه گروه آموزشی مهارت گستر نوشیجان را می توانید از اینجا دریافت نمایید