آموزش کارکنان توزیع غذا در بیمارستان عسگریه اصفهان
آموزش کارکنان توزیع غذا در بیمارستان عسگریه اصفهان
در تاریخ 19/12/1394 دوره آموزشی تشریفات ویژه کارکنان آشپزخانه بیمارستان عسگریه توسط موسسه آموزشی مهارت گستر نوشیجان انجام گرفت/در این آموزش بعد از مشخص شدن اهداف این دوره آموزشی ابتدا به بحث مشتری مداری پرداخته شد و شباهت هایی که در پذیرایی در قسمت روم سرویس هتل با بیمارستان وجود دارد توضیح داده شد/
بعد به چگونگی هماهنگی بین کارشناس تغذیه و نیروی توزیع غذا اشاره گردید . و در پایان بعد از موارد رعایت بهداشت فردی و عمومی از اینکه مراجعه کنندگان که همان بیماران و همراه بیماران می باشند به چه مسائلی بیشتر اهمیت می دهند و اینکه چگونه رضایت آنها جلب گردد پرداخته شد/
با شروع این دوره کلیه پرسنل در هنگام توزیع غذا ملزم به پوشیدن لباس های متحدالشکل که شامل کفش شلوار ، ژیله و پاپیون مشکی به همراه پیراهن نارنجی بود شدند تا فضای متفاوتی را برای بیماران و همراهان آنان بوجود آورند.
بعد از دوره آموزشی یک دوره بازدید بصورت سرزده از آشپزخانه و زمان توزیع غذا بوجود آمد که همان جا برخی از نواقص و کم و کاستی ها تذکر داده شد./
حسین رحمتیان مدرس آموزش های تشریفاتی خاص در ایران