آموزش در محل کار شماکارکنان هتل ها

آموزش پروتکل بهداشتی ویژه اماکن پذیرایی و اقامتی

4/5 - (4 امتیاز)

آموزش پروتکل بهداشتی ویژه اماکن پذیرایی و اقامتی

آموزش پروتکل بهداشتی –رعایت اصول بهداشت فردی و عمومی و همچنین بهداشت اماکن همیشه از موارد قابل بحث در اماکن اقامتی و پذیرایی بوده است و هر مهمان یا مسافری کمتر به بهداشت اماکن اقامتی و پذیرایی اعتماد داشته و دلیل بسیاری از شکایت ها عدم رعایت بهداشت اماکن یا بهداشت مواد غذایی بوده است که معمولاً مهم باعث نارضایتی و عدم مراجعه مجدد و مستمر مشتری و مهمان به این نوع از اماکن شده است.

 اگر اماکن اقامتی و پذیرایی آینده نگری نداشته باشند، ممکن است در آینده ای نه چندان دور طبع و مزاج افراد از یک طرف و همچنین بسیاری از رفتارهای اجتماعی و حتی فرهنگ ها تغییر کرده و این موضوع باعث تغییر شدید در بسیاری از شغل ها و سرمایه گذاری های مرتبط با اقامت و پذیرایی گردد.

آموزش نظافت منازل و هتلها

با توجه به اینکه ویروس کرونا (کوید 19) ماندگاری طولانی مدت دارد و سرعت شیوع آن نسبت به سایر بیماریهای ویروسی بسیار زیاد است و در تمام اماکن سریعا سایه گستر می‌شود.

پیشنهاد می‌کنیم ببینید  رانندگان تشریفاتی+ آموزش واحد نقلیه+تشریفات رانندگان

ذکر موارد فوق فقط جهت آماده سازی اولیه ذهن دست اندرکاران صنعت هتلداری و کترینگ است که جهت ادامه کسب و کار و همچنین به دست آوردن حس اعتماد مشتری مجبور به تغییر در رویه ها و رفتارهای خود باشند تا بتوانند به سلامت و بدون ضرر و زیان جهت برون رفت از این بحران تلاش نمایند.

 در این خصوص موسسه هتلداری و تشریفات مهارت گستر نوشیجان با سابقه ۱۵ ساله در آموزش تخصصی هتلداری و تشریفات برای اولین بار اقدام به برگزاری این پروتکل بهداشتی ویژه اماکن اقامتی و پذیرایی نموده است.

محتوای آموزش رعایت اصول بهداشتی در اماکن اقامتی و پذیرایی

  • رعایت اصول بهداشتی مخصوص میز پذیرش و لابی
  • رعایت اصول بهداشت در اماکن عمومی هتل
  • رعایت اصول بهداشت در اتاق‌ها (حمام و سرویس بهداشتی و فضای داخلی اتاق)
  • رعایت اصول بهداشتی در فضای رستوران و آشپزخانه
  • رعایت اصول بهداشتی در اماکن تفریحی(باشگاه های ورزشی، استخر و سالن های بازی)
  • استفاده از شوینده و ضدعفونی کننده های مناسب
  • اصول پاکسازی محیطی با حفظ اصول ارگونومی
  • روش صحیح استفاده از شوینده ها و ضدعفونی کننده ها جهت برطرف کردن میکروب، باکتری و ویروس ها
  • روانشناسی کارکنان در برون رفت از بحران با رعایت بهداشت
پیشنهاد می‌کنیم ببینید  آموزش مدیریت و سالن داری تالار های پذیرایی

آموزش این دوره مطابق با استاندارد ها و توصیه های وزارت بهداشت و درمان در خصوص پیشگیری از شیوع بیماری های میکروبی و ویروسی است.

جهت مشاوره و آموزش با ما تماس بگیرید.

تلفن های تماس: 02188398748  – 02191016994 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا