آموزش پذیرایی و تشریفاتفیلم آموزشی تشریفاتمقالات

فیلم آداب خوردن سالاد

4.7/5 - (31 امتیاز)

فیلم آداب خوردن سالاد

شرکت در بسیاری از مهمانی ها و جلسات رسمی و غیر رسمی نیازمند دانستن آدابی است که هر یک در جای خود مورد استفاده قرار نگیرد موجب آبرو ریزی برای فرد و یا افراد نا آگاه میگردد لذا یکسری از قوانین و مقررات هستند که به عنوان کدهای بی کلام وجود دارند که باید از همگی این قوانین عرفی اطلاع داشته باشیم در این مجموعه از فیلم های مرتبط با آدایب معاشرت ما شما را با طرز استفاده از هر یک از وسایل روی میز آگاه می نماییم در این مجموعه آموزشی شما خوبان با نکات زیر آشنا خواهید شد.

  • طریقه خوردن سالاد با کارد و چنگال؟
  • چگونگی قرار دادن کارد و چنگال در پایان سالاد؟
  • چگونه قرار دادن ظروف جهت ادامه خوردن سالاد؟

میخواهیم در مورد ,وعده  سالاد و نحوه خوردن سالاد حرف بزنیم. بطور معمول در ایالات متحده سالاد بعد از اشتهاآور و قبل از غذای اصلی سرو میشود.

اگر به اروپا و کشورهای اروپایی دیگر سفر میکنید,وعده  سالاد احتمالا در این کشورها بعد از غذای اصلی سرو میشود.

امروز ما آن را قبل از غذای اصلی قرار دادیم.وسایل غذاخوری شما به این شکل چیده شده اند.میبینید که چنگال سالاد در قسمت بیرونی قرار دارد و در این مرحله تعدادی از وسایل غذاخوری برداشته شده اند.

شما چنگالی را که به سمت بیرون است را برمی دارید که کمی کوچکتر از چنگال غذای اصلی است و همچنین کاردی را که در بیرونی ترین قسمت است.

پیشنهاد می‌کنیم ببینید  دانلود استاندارد آموزشی شغل گردشگری

در مورد سالاد شما این حق انتخاب را دارید که تنها با چنگال یا چنگال و کارد سالاد را بخورید.اگر خوردن با چنگال تنها را انتخاب کردید میتوانید از کنار چنگال برای برش دادن سالاد استفاده کنید و در داخل دهانتان قرار دهید.فرقی نمیکند که راست دست باشید یا چپ دست,اگر کارد و چنگال را انتخاب کردید شما میتوانید از سبک غذاخوری امریکایی یا سبک اروپایی استفاده کنید.اگر از سبک امریکایی استفاده میکنید یک برش از سالاد میزنید و کارد را بالای بشقاب قرار میدهید و چنگال را به دست راستمان میدهیم و سالادی که برش زدیم را میخوریم.هر بار باید این کار را تکرار کنیم,ببریم و هر تکه را بخوریم.اگر سبک اروپایی را انتخاب کردید اولین برش را میزنیم و از کاردمان برای هل دادن کاهو,خیار یا هویج به داخل چنگال و درست کردن یک لقمه سالاد در انتهای چنگال استفاده میکنیم.آرنجها را نزدیک به بدن و مچ‌ها را روی لبه میز قرار میدهیم.و این دستمان را به سمت دهان برده و سالاد را داخل دهان میگذاریم نه اینکه کارد و چنگال را دست به دست کنیم.این سبک اروپایی نامیده میشود.میتوانیم این کار را انجام دهیم که چندین برش انجام داد,بجویم و احتمالا با نفر کناری دور میز حرف بزنیم.یک برش دیگر انجام دهیم و یک گاز دیگر,بعد وقتی که میخواهیم یک استراحتی کنیم همانطور که در مورد کدهای بیصدای سرویس حرف زدیم در سبک اروپایی کارد و چنگال را بصورت ضربدر قرار میدهیم.یک مقدار از آب یا شراب را نوشیده و یا یک گاز از نان را خورده و بعد به خوردن سالاد ادامه میدهیم.وقتی خوردن سالاد تمام شد اگر از روش امریکایی استفاده میکنیم کارد و چنگال را به حالت10:20برای ساعت قرار میدهیم.کارد و چنگال بصورت موازی و در روش امریکایی به شکل چنگک های چنگال رو به بالا و در روش اروپایی رو به پایین قرار میدهیم.بشقاب را مثل یک صفحه ساعت فرض کنید.دوباره اینجا ساعت 10 و اینجا 20 دقیقه گذشته از ساعت 10 می باشد یعنی روشی که شما کارد وچنگالتان را برای سالاد قرار دادید.
اگر کورس سالاد را تمام کردید و فقط با چنگال آن را خوردید باید کاردی را که برای سالاد به شما داده شده را در بشقاب بگذارید و این پیام را بدهید که سالاد را به سبک مورد نظر تمام کردم.خدمتکار بشقاب سالاد و کارد و چنگال را برمیدارد.بنابراین حتی اگر از کارد سالادتان استفاده هم نکردید در این قسمت شما باید کاردتان را روی بشقاب سالاد قرار دهید.

پیشنهاد می‌کنیم ببینید  تکنیک‌های ضروری شستن و دم کردن چای(آبدارچیان و پیشخدمت اداری)

این فیلم  در مرکز آموزش هتلداری و گردشگری مهارت گستر نوشیجان ترجمه و دوبله شده است. لذا در صورت نیاز به آموزش در رستوران های کوچک و بزرگ تالار های پذیرایی و رستوران تالار ها بصورت تخصصی و بین المللی می توانید با آموزش موسسه تماس حاصل نمایید.

ارادتمند شما حسین رحمتیان

مدرس رسمی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور

مرکز آموزش هتلداری و گردشگری مهارت گستر نوشیجان

 

آداب خوردن سالاد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا