آموزش در محل کار شماکارکنان رستوران و تالارها

آموزش کاست کنترل (کنترل هزینه)

4.8/5 - (27 امتیاز)

آموزش کاست کنترل (کنترل هزینه)

این دوره در کجا کاربرد شغلی دارد:

  • اشتغال در هتل ؛
  • رستورانها و تالارها به عنوان مدیر بخش کاست کنترل ؛
  • کمک حسابدار و پس از کسب تبحر و تسلط کاری و طی دوره های تکمیلی سمت مدیر تشریفات یا کاست کنترل در هتلها ؛
  • رستورانها ؛ سازمانها ؛ ارگانها و نهادهای دولتی وخصوصی

هدف از آموزش دوره:

  • آشنایی فراگیران با هر یک از بخشهای مختلف رده های مشاغل پذیرایی و میزبانی ؛
  • انبارداری ؛
  • محاسبه نرخ تمام شده و اعلام قیمت خدمات رستورانها و دیگر واحدهای پذیرایی.

چه موضوعاتی در دوره کاست کنترل آموزش داده می شود:

  • انبارگردانی
  • مباحث مالی انبار
  • محاسبات مالی انواع منوها با قیمت تمام شده
  • و بررسی کلی عملیات پذیرایی از مهمان می باشد.
  • در این دوره بطور مفصل اطلاعات مربوط به:
  • فرمول های تهیه دستورالعمل
  • آنالیز قیمت های منو از صفر تا صد
  • شناسایی منابع خرید
  • اوزان استاندارد مواد غذایی
  • نحوه خرید
  • روش های خرید
  • کنترل کیفی و کمی محصولات خریداری شده
  • انبار و انبار داری
  • روش های قیمت گذاری
  • روش های چیدمان انبار
  • استاندارد سازی شامل طبقه بندی محصولات و کاربرد محصولات
  • ارائه سرویس شامل بررسی عملیات پذیرایی از میهمان
  • بطور کلی آشنایی با محاسبات مالی کافه و رستوران می باشد و به صورت کامل و تخصصی مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.

پیش نیاز های شرکت در دوره چه مواردی هستند:

  • دارا بودن حداقل مدرک تحصیلی دیپلم متوسطه ؛ علاقه مندی به مشاغل خدماتی و پذیرایی ؛
  • خوشرویی و اعتماد به نفس ؛
  • دارا بودن خلاقیت و ابتکار عمل ؛
  • برخورداری از سلامت جسمی و روحی ؛
  • روحیه خستگی ناپذیر ؛
  • دارا بودن تناسب اندام و مشخصات فیزیکی قابل قبول ؛
  • دارا بودن میزان تحصیلات مناسب جهت تصدی هر یک از سمتهای مرتبط .

توصیه ها : تسلط نسبی به کلیات حسابداری و نرم افزارهای حسابداری .

آموزش کارکنان رستوران و تالار پذیرایی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا