چیدمان میز از نوع آمریکایی
چیدمان میز از نوع آمریکایی
امروز نیز قصد داریم در مورد چیدمان اقلام صرف غذا بر روی میز رستوران، در سرویس آمریکای، مطالبی را با هم مرور کنیم. در مطلب گذشته به سرویس پذیرایی فرانسوی اشاره کردیم و امروز هم به یکی دیگر از معروفترین و پرکاربردترین نوع سرویسها یعنی سرویس آمریکای خواهیم پرداخت.
علت بررسی این نوع از سرویس نیز، فراگیری آن در رستورانهای دنیا بعلت حذف تشریفات اضافی و اهمیت چیدمان میز در آن برای پذیرایی در سه وعده غذایی صبحانه، نهار و شام است.اگر بخواهیم راجع به سرویس آمریکایی بیشتر بدانیم، این مطلب اهمیت دارد که این نوع از سرویس نسبتبه سایر انواع سرویس مانند فرانسوی، تشریفات کمتری دارد و بعد از سفارش مشتری، تنها یک میزبان، غذای آمادهدر بشقاب را برای مهمان میآورد. این بشقاب از سمت شانه چپ مهمان بر روی میز قرار داده میشود.برای بررسی چیدمان در این سرویس، اقلام پذیرایی و محل قرارگیری هر کدام را بر روی میز صبحانهخوری و نهارخوری در سرویس آمریکایی را بررسی میکنیم:
در سرویس آمریکایی، چیدمان میز نهار و صبحانه مشترک است. علت هم مشخص است چرا که در این نوع سرویس وقتی شما غذا را سفارش میدهید، غذا را گارنیش کرده و آماده در بشقاب کشیده و برایتان در محل دستمال سفره بر روی میز میگذارند. بر خلاف سرویس فرانسوی که بشقاب شما از قبل بر روی میز بود و وقتی سفارش میدهید، غذا را در جلوی دیدتان آماده میکردند و سپس سرمیزبان آنرا در بشقاب شما از سمت شانه راستتان سرو مینمود. کلیه این اقلام بر روی میز با ۲.۵ سانتیمتر فاصله از لبه میز قرار میگیرند.
در سرویس شام آمریکایی، چیدمان اندکی متفاوت است.با توجه به مطالبی که مرور کردید، این طور به نظر میآید که اغلب رستورانهای ایران نیز سعی دارند سرویس آمریکایی را ارائه کنند اما به شکلی سادهتر و با تشریفات چیدمانی کمتر. در رستورانهای هتلهای تهران نیز این سرویس ارائه میشود اما نکته جالب این است که بیشتر آنرا بعنوان سرویس فرانسوی میشناسند.