آموزش در محل کار شماکارکنان رستوران و تالارها

آموزش مدیریت و سالن داری تالار های پذیرایی

4.6/5 - (47 امتیاز)

آموزش مدیریت و سالن داری تالار های پذیرایی

این دوره آموزشی بصورت خصوصی در محل تالار شما و یا دوره های عمومی در موسسه خدمات هتلداری و گردشگری مهارت گستر نوشیجان برگزار می گردد.

هدف از برگزاری این دوره

این آموزش جهت انجام صحیح امور محوله و برگزاری هرچه بهتر کلیه مراسمی که به تالار های پذیرایی ارجاع میگردد. و همچنین کمک به مشتریان تا در انتخاب تالار پذیرایی اطمینان خاطر بیشتری داشته باشند.

چه کسانی در این دوره  شرکت می کنند

این دوره مخصوص کلیه کارکنان تالارها-سالن دارها و حتی مدیران تالار ها و کلیه افرادی است که علاقمند به تاسیس و یا داشتن شغل تالار داری هستند.

چه مواردی در دوره آموزش مدیریت و سالن داری تالار های پذیرایی آموزش داده می شود

  1. آداب معاشرت و الگوهای رفتاری
  2. مشتری مداری و رعایت ارتباط با مشتری
  3. بهداشت فردی و عمومی
  4. آماده سازی تالار (میز و صندلی ، استیج ، پرده ها و…)
  5. چیدن میزها (بشقاب و کارد و چنگال میوه خوری ، آب معدنیفغ شیرینی و میوه ها و میزان صحیح هر یک)
  6. شارژ میوه و شیرینی  و آب معدنی سالن
  7. چیدن میز غذا ( بوفه – سلف سرویس و ایستاده بصورت وارمری و تغییر ترکیبات هر یک زمانی که غذا بک دو  و سه غذایی باشد
  8. چیدن میز نوشیدنی و دسر
  9. نظافت ظروف ، جمع آوری و نظافت محیط تالار

آموزش کارکنان رستوران و تالار پذیرایی

جهت دریافت دو نمونه قرار داد حقوقی با مشتری تالار های پذیرایی از اینجا اقدام نمایید

پیشنهاد می‌کنیم ببینید  دوره تخصصی تخته کاری

در پایان دیدن این فیلم آموزشی را به شما پیشنهاد میکنم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا