آزمون آنلاین سرمیزبان رستوران
آزمون آنلاین سرمیزبان رستوران
کارآموزان محترم لطفا به نکات ذیل توجه فرمایید:
- زمان آزمون فقط 30 دقیقه می باشد.
- بعد از اینکه به سوالات پاسخ داده شد با زدن کلید پایان آزمون نام و ایمیل خود را وارد نمایید.
- پیشنهاد میگردد در صورت نداشتن ایمیل از ایمیل موسسه با نشانی info@nooshijanco.ir استفاده نمایید.
- تعداد 30 سوال در آزمون وجود دارد که بر اساس قوانین سازمان آموزش فنی و حرفه ای بدون نمره منفی می باشد.
خلاصه آزمون
از 20 سوالات تکمیل شده است .
پرسش و پاسخ:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
اطلاعات
لطفا سوالات را با دقت مطالعه کنید
شما باید متن وارد کنید |
|
ایمیل معتبری وارد نمائید |
|
شما باید یک عدد مشخص وارد کنید |
در حال حاضر آزمون به پایان رسیده است. شما نیز میتوانید دوباره شروع کنید.
آزمون در حال بارگذاری است
شما باید برای اجرای آزمون عضو شده باشید
شما برای به پایان رساندن آزمون، روی گزینه شروع آزمون باید کلیک کنید:
نتیجه
شما به سوال از 20 سوال بدرستی جواب دادید
زمان سپری شده است
شما نمره را از کسب نمودید و درصد پاسخ گویی شما در این آزمون () می باشد .
دسته بندی ها
- دسته بندی نشده 0%
- هتلداری و گردشگری 0%
-
وقت شما به پایان رسید نتیجه به شما اعلام خواهد شد
رتبه ها | مشخصات | وارد شده در | نمره سوال | نتیجه |
---|---|---|---|---|
جدول در حال بارگذاری است | ||||
بدون اطلاعات موجود | ||||
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- پاسخ داده شده
- مرور
-
سوال 1 از 20
1. متن سوال
1 امتیازاولین بار طبقه بندی هتل ها در چه کشوری صورت گرفت
صحیح
غلط
-
سوال 2 از 20
2. متن سوال
1 امتیاز2) اقامتگاه هایی هستند که در بین مسیر ها ساخته میشوند از 1تا3.ستاره می باشد و دارای پمپ بنزین ،کارواش ،تعمیر گاه و رستوران
صحیح
غلط
-
سوال 3 از 20
3. متن سوال
1 امتیازاین گونه رستورانها توسط یک یا چند شخص و شرکت دائر می شوند که در سراسر یک کشور و یا کشور های دیگر دارای شعبه می باشند و خدمات ارائه شده دارای کیفیت و درجه یکسان است
صحیح
غلط
-
سوال 4 از 20
4. متن سوال
1 امتیازایجاد فضای خالی بین رستوران و آشپزخانه به دلیل …………..بودهو معمولاً در این محل با …..نصب می شود
صحیح
غلط
-
سوال 5 از 20
5. متن سوال
1 امتیازدر کدامیک از میز های زیر مهمانان از خود پذیرایی می کنند
صحیح
غلط
-
سوال 6 از 20
6. متن سوال
1 امتیازمیز کمداستیشن کجا قرار می گیرد
صحیح
غلط
-
سوال 7 از 20
7. متن سوال
1 امتیازتفاوت Half board و full board در چیست
صحیح
غلط
-
سوال 8 از 20
8. متن سوال
1 امتیازside plat چیست؟
صحیح
غلط
-
سوال 9 از 20
9. متن سوال
1 امتیازبرای میهمانی های خیلی خیلی بزرگ از مدل ………..برای میزها استفاده می کنند
صحیح
غلط
-
سوال 10 از 20
10. متن سوال
1 امتیازدر مدل چیدمان میز ها بصورت شانه ای باید تعداد دندانه ها
صحیح
غلط
-
سوال 11 از 20
11. متن سوال
1 امتیازرومیزی ها حدوداًاز کف زمین در حالت بوفه باید….فاصله داشته باشد.
صحیح
غلط
-
سوال 12 از 20
12. متن سوال
1 امتیازدر این منو بین متقاضی و هتل (رستوران) غذایی بصورت منتخب (4-5) انتخاب شده و میهمانان موظف به انتخاب غذای محدود شده در آن می باشند
صحیح
غلط
-
سوال 13 از 20
13. متن سوال
1 امتیازآسانترین روش پذیرایی که کمترین پرسنل را نیاز دارد جهت ناهار و شام:
صحیح
غلط
-
سوال 14 از 20
14. متن سوال
1 امتیازبهترین روش سرویس دهی برای میهمانی ها از دید گاه کمتر شدن تعداد پرسنل و آزادی اختیار میهمانان کدام است.
صحیح
غلط
-
سوال 15 از 20
15. متن سوال
1 امتیازدر مدل چیدمان میز بصورت نعلی(U) باید فاصله 2 شاخه ……………باشد
صحیح
غلط
-
سوال 16 از 20
16. متن سوال
1 امتیازاز مشخصات ظاهری پرسنل رستوران نمی باشد؟
صحیح
غلط
-
سوال 17 از 20
17. متن سوال
1 امتیازمعمولاً برای رستورانهای fast foodاز چه رنگهای برای طراحی داخلی و تابلو ها استفاده می کنند
صحیح
غلط
-
سوال 18 از 20
18. متن سوال
1 امتیازیخچال های آشپزخانه و سرد خانه زیر نظر چه کسی است
صحیح
غلط
-
سوال 19 از 20
19. متن سوال
1 امتیازموارد سالم بودن ماهی؟
صحیح
غلط
-
سوال 20 از 20
20. متن سوال
1 امتیازاز وظایف bus boy است
صحیح
غلط